خرید زودپز تفال
اتو بخار تفال
نمایندگی تفال در تهران
قیمت سرخ کن تفال
توتون پیپ
قیمت پیپ
خرید بک لینک
ساخت وبلاگ
قیمت تشک طبی
تحصيل دندانپزشكي در خارج از كشور
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :tahsilpezeshki
تاريخ: 1397/5/14  ساعت: ۰۵

جمهوري چك (Czech Republic) كشوري در اروپاي مركزي است كه در دهه ۱۹۹۰ از كشور بزرگ چكسلواكي جدا شد. پايتخت آن شهر پراگ است. چك با كشورهاي لهستان، آلمان، اتريش و اسلواكي همسايه است. پراگ، پايتخت چك، يكي از مقاصد مهم توريستي اروپا است. اين كشور تا سال ۱۹۱۸ بخشي از امپراتوري اتريش بود. در اين سال، پس از شكست اتريش در جنگ جهاني اول، كشور چكسلواكي به عنوان كشوري مستقل اعلام وجود كرد. چك در سال ۱۹۹۹ به پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) پيوست. در سال ۲۰۰۴ ميلادي هم عضوي از اتحاديه اروپا شد.

جمهوري چك تنوع آب و هوايي زيادي دارد. بلندترين نقطه اين كشور از سطح دريا ۱۶۰۲ متر ارتفاع دارد. تابستان‌هاي چك هوا گرم است و در زمستان‌ها هوا سرد و آسمان ابري. جمهوري چك را رشته كوه هاي بسياري احاطه كرده است كه بيشتر مرز را تشكيل مي دهد. وجود نقاط گردشگري فراوان در چنين منطقه كوچكي حتي در اروپا نيز استثنايي است. محيط شهر ها، دهكده ها و چشمه هاي آب معدني چك همواره باعث جذب گردشگر از تمام نقاط دنيا بوده است. دوازده نقطه تاريخي مهم اين كشور در فهرست آثار يونسكو ثبت شده است. زبان رسمي اين كشور چكي است ولي در اين ميان زبان‌هاي اسلواكي و ديگر اقوام ساكن در جمهوري چك هم مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

اين كشور داراي ۳۰۳۷۹ مايل مربع مساحت است و جمعيت آن ۳/۱۰ ميليون نفر برآورد شده كه اكثريت آن را مسيحيان تشكيل داده اند. اگرچه به دليل حكمراني ۴۰ ساله كمونيست در اين كشور (۱۹۴۸ تا ۱۹۸۹) اكثريت چكها خود را به عنوان عضو دين خاصي معرفي نمي كنند. شاخص اميد به زندگي در اين كشور ۷۶ سال است؛ كودكي كه امروز در اين كشور متولد مي‌شود اگر دختر باشد ۷۹ سال و اگر پسر باشد ۷۳ سال عمر خواهد كرد.

شرايط تحصيل دندانپزشكي در چك

دانشكده هاي پزشكي چك يك فرصت عالي براي دانش آموزان سراسر جهان براي به حقيقت پيوستن روياي تحصيل در رشته دندانپزشكي در خارج از كشور ارائه مي دهد. امكانات تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك به عنوان يكي از بهترين برنامه هاي دندانپزشكي به زبان انگليسي در اروپا شناخته مي شود.

دوره تحصيل دندانپزشكي در چك در دانشگاه چارلز پراگ چك ۵ سال زمان مي برد كه به زبان انگليسي براي دانشجويان اينترنشنال تدريس مي شود، ۳۰۰ واحد درسي بايستي توسط دانشجويان گذرانده شود و با توجه به سخت گيري در تاييد و پذيرفتن دانشجويان بين المللي در تحصيل دندانپزشكي در چك و در دانشگاه هاي معروف چك مانند آزمون ورودي، مصاحبه شفاهي در باب انگيزه و اهداف فرد و …. بعضي دانشگاه هاي مشهور و مورد تاييد چك با مراكز و كالج هاي معتبر قرارداد منعقد مي كنند يا خودشان كالج هايي را برقرار مي كنند كه دانش آموز اين امكان را داشته باشند يك دوره پيش ورود به پزشكي به نام foundation  را در اين كالج ها گذرانده و به صورت تخصصي آموزش آكادميك ببينند و براي ورود به بهترين دانشگاه هاي دندانپزشكي آماده شوند.

دانش آموزان بايستي در اين دوره بسيار درس بخوانند و بر روي دروس تخصصي تمركز كنند تا بتوانند براي امتحان ورود به دانشگاه خود را آماده سازند. يكي از ويژگي هاي منحصربه فرد تحصيل دندانپزشكي در چك و پراگ اين است كه برنامه درسي و كلاس درسي آنان با دانشجويان پزشكي در دروس پزشكي علوم پايه، پاتوفيزولوژي و معرفي پزشكي باليني يكسان مي باشد. همچنين محدوديت سني بحث حائز اهميتي است كه جهت تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك شما بايد دقت بفرماييد فرزندانتان سنشان بعد از اخذ مدرك ديپلم بالا تر از ۲۱ سال نباشد. شرايط اخذ پذيرش از دانشگاه هاي جمهوري چك معمولا وابسته به دانشگاه و زبان انتخابي شما دارد. اخذ پذيرش در دانشگاه هاي دولتي سخت تر از اخذ پذيرش در دانشگاه هاي خصوصي است زيرا شهريه دانشگاه هاي خصوصي چك بسيار بالاتر است.

مزاياي تحصيل دندانپزشكي در چك

تحصيل دندانپزشكي در چك

  • تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك به زبان انگليسي
  • هزينه پايين زندگي و شهريه تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك
  • تحصيل در دانشگاه هاي معتبر
  • ارائه مدرك معتبر بين المللي از دانشگاه هاي جمهوري چك
  • مجوز كار در حين تحصيل دندانپزشكي

هزينه تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك

هزينه زندگي در چك دومين عامل مهم براي تصميم گيري افرادي است كه قصد تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك را دارند  هزينه زندگي در چك متناسب با شهر زندگي و نوع زندگي هر فرد با فرد ديگر متفاوت است اما به طور كلي براي كساني كه قصد تحصيل دندانپزشكي در جمهوري چك را دارند مي توان تخمين زد كه هزينه اي معادل ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ يورو در ماه بايد بپردازند كه در دانشگاه هاي مختلف متفاوت است، بايد بدانيد كه از اين مبلغ، چيزي حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ يورو در ماه صرف مسكن و خوابگاه مي شود. هزينه هاي زندگي دانشجو نيز بسته به نوع خوابگاه و شرايط اقامت در خوابگاه نيز متفاوت است. علاوه بر اين دولت اين كشور امكان ۲۰ ساعت كار دانشجويي براي دانشجويان بين المللي در اين كشور قرار داده است. منوط به اين كه فرد متقاضي مجوز كار دريافت كند. البته براي افرادي كه بيشتر از ۳۰ روز در سال كار نمي كنند مجوز نياز نيست.

:
برچسب‌ها:

نويسنده :tahsilpezeshki
تاريخ: 1397/4/20  ساعت: ۰۵

تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش در دو سال تحصيلي ۱۷-۲۰۱۶ و ۱۸-۲۰۱۷ شماري از ايرانيان را رهسپار اين كشور درجنوب شرقي آسيا كرد. پيش از اين دو سال، امكان تحصيل دندانپزشكي در هند با شرايطي كم‌وبيش آسان باعث مي‌شد كسي به تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش حتي فكر هم نكند اما تغيير شرايط تحصيل دندانپزشكي در هند نگاه ايرانيان را متوجه بنگلادش كرد.

در اين مطلب توضيح مي‌دهيم كه چرا بنگلادش به جايگزين هند براي شماري از متقاضيان تحصيل دندانپزشكي در خارج از كشور تبديل شد و چرا ديگر عملا امكان تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش تا اطلاع بعدي براي ايرانيان وجود ندارد.

مانند تحصيل پزشكي در بنگلادش مهم‌ترين امتياز تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش هم (تا پيش از امسال) امكان گرفتن پذيرش آسان (بدون شركت در آزمون ورودي و بدون داشتن مدرك زبان) از دانشگاهي مورد تأييد وزارت بهداشت كشورمان بود. ضمن اينكه دوره دندانپزشكي به زبان انگليسي ارائه مي‌شد.

اين دقيقا همان شرايطي است كه بر تحصيل رشته‌هاي پزشكي در هند تا پيش از تغيير قانون آزمون NEET حاكم بود. علاو بر اينها، هزينه تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش و همچنين هزينه زندگي در اين كشور نسبتا پايين است. مجموعه اين شرايط باعث شد تا با وجود همه كاستي‌ها و مشكلات بنگلادش، اين كشور مورد توجه و اقبال بخشي از متقاضيان تحصيل دندانپزشكي در خارج از كشور قرار بگيرد.

اولين سؤال متقاضيان تحصيل دندانپزشكي در خارج از كشور به اعتبار مدارك صادره دانشگاه يا كشور مورد بحث مربوط مي‌شود. اينكه آيا وزارت بهداشت كشورمان مدارك صادره از دانشگاه مورد بحث را تأييد مي‌كند يا خير. در مورد بنگلادش و تا پيش از امسال (يعني سال تحصيلي ۱۸-۲۰۱۷) به شرط انتخاب دانشگاه داكا (university of dhaka) پاسخ اين سؤال مثبت بود. ساده بگوييم؛ اين دانشگاه در ليست دانشگاههاي مورد تأييد وزارت بهداشت كشورمان قرار داشت؛ اما در ليست امسال دانشگاههاي مورد تأييد وزارت بهداشت كشورمان، نام اين دانشگاه و هيچ دانشگاه ديگري از بنگلادش ديده نمي‌شود.

متقاضيان تحصيل دندانپزشكي در خارج از كشور براي انتخاب كشور و دانشگاه مقصد خود به دو موضوع ديگر هم اهميت زيادي مي دهند؛ آزمون ورودي و مدرك زبان. گرفتن پذيرش دندانپزشكي بدون شركت در آزمون ورودي و بدون نياز به ارائه مدرك زبان از كمتر دانشگاهي در دنيا ممكن است بويژه اگر اعتبار مدرك دانشگاه هم برايمان مهم باشد. دانشگاه داكاي بنگلادش (university of dhaka) تا امسال يكي از همين معدود گزينه‌هايي بود كه ضمن مورد تأييد بودن، براي پذيرش دانشجو هم شرايط سختي نداشتند.

شرايط تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش

دندانپزشكي رشته گراني است و براي تحصيل آن بايد شهريه‌هاي سنگيني را پرداخت كرد. ضمن اينكه براي محاسبه كل هزينه‌ها بايد هزينه‌هاي زندگي را هم در نظر بگيريم. از اين حيث هم تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش نسبت به گزينه‌هاي ديگر شرايط بهتري دارد. هزينه كل دوره دندانپزشكي در بنگلادش ۲۲هزار دلار است كه ۱۵هزار دلار آن بصورت پيش و باقي، سال به سال پرداخت مي‌َشود.

تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش البته تماما خوبي و آساني و ارزاني نيست. بنگلادش كشور فقير و پرجمعيتي است و زندگي در ان بخصوص براي كساني كه از كشورهايي توسعه‌ يافته‌تر و پيشرفته‌تر مي‌آيند كار آساني نيست. آنها بايد بتوانند با مشكلاتي مثل كمبود امكانات و آلودگي اين كشور خود را سازگار كنند. در غير اينصورت ناچارند تحصيل خود را ناتمام بگذارند.

تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش

شرايط دانشگاه و كالج‌هاي بنگلادش هم تفاوتي با شرايط كلي حاكم بر اين كشور ندارد. با وجود اين نقائص و كمبودها برخي كالج‌هاي دانشگاه داكا خوابگاههايي نسبتا بزرگ دارند كه مي‌توانند مشكل اسكان دانشجويان را حل كنند. دانشجويان متأهل دانشگاه داكا مي‌توانند با همسر خود در خوابگاههاي ۶۰ متري و دانشجويان مجرد هم مي‌توانند در خوابگاههاي ۴۰ متري ۲ نفره زندگي كنند. هر دو نوع خوابگاه سرويس بهداشتي و حمام دارند و يك سوئيت كامل هستند.

دوره دندانپزشكي در بنگلادش مثل دوره پزشكي در بنگلادش ۵.۵ سال به طول مي‌انجامد. براي اخذ پذيرش دندانپزشكي بنگلادش هم مدارك زير مورد نياز است:

  • پاسپورت معتبر
  • ترجمه رسمي ديپلم و پيش دانشگاهي (فقط رشته هاي رياضي و تجربي)
  • فتوكپي شناسنامه و كارت ملي
  • (داشتن مدرك زبان مزيت محسوب ميشود)

پرداختن به شرايط تحصيل دندانپزشكي در بنگلادش در شرايطي كه دانشگاهي از اين كشور مورد تأييد وزارت بهداشت كشورمان نيست شايد خالي از لطف هم نباشد. متقاضيان و علاقمندان تحصيل دندانپزشكي در خارج از كشور مي‌توانند با مطالعه شرايط كشورهاي مختلف همه جوانب تحصيل و زندگي در اين كشورها را شناخته و با مقايسه بين آنها بهترين گزينه را انتخاب كنند. از اين نكته هم نبايد غافل شوند كه شرايط كشورها ممكن است هر سال نسبت به سال قبل تغيير كند و حتما از به روز بودن اطلاعات دريافتي خود مطمئن باشند.

دانشگاههاي كشور بنگلادش در حال حاضر مورد تاييد وزارت بهداشت ايران نمي باشند.

:
برچسب‌ها:

نويسنده :tahsilpezeshki
تاريخ: 1397/3/27  ساعت: ۱۰

ونزوئلا در زبان لاتين به معني ونيز كوچك سرزميني در شمال آمريكاي جنوبي و پايتختش شهر كاراكاس است جمهوري بوليواري اسم ديگر اين سرزمين است. و از اين جهت به اين كشور ونزوئلا مي گويند چون كساني كه اين سرزمين را يافتند يعني آمريكو وسپوچي و آلونس داوخدا، با صحنه اي مواجه شدند كه آنان را ياد شهر ونيز در كشور ايتاليا مي انداخت، آن ها ديدند كه بوميان اين سرزمين خانه‌ هايشان را مثل مردم ونيز روي آب بنا كرده اند بنابراين به اين منطقه نام ونيسيلا دادند كه به معني ونيز كوچك است.

جمهوري ونزوئلا كشوري است واقع در سواحل شمالي آمريكاي جنوبي كه توسط تعداد بي‌شماري از جزاير درياي كارائيب در برگرفته شده است. ونزوئلا از شرق با گويان، از جنوب با برزيل و از غرب با كلمبيا هم مرز است. كوهاي پر برف آند در غرب و جنگلهاي سرسبز آمازون در جنوب، جلوه زيبايي به اين منطقه بخشيده‌اند. ترينيداد ‌و‌ توباگو، باربادوس و آروبا مجاور ساحل شمالي ونزوئلا قرار دارند. ونزوئلا كشوري در منطقه استوايي است پس به طور كل مي‌توانيم بگوييم آب و هواي گرم و شرجي دارد. مي‌توان گفت آب و هواي ونزوئلا دو فصل دارد. يك فصل كه خشك است و از اكتبر شروع مي‌شود و تا مارچ ادامه دارد. فصل ديگر سال، مرطوب است كه از آپريل شروع مي‌شود و تا سپتمبر ادامه پيدا مي‌كند.

بخش اعظم جمعيت اين كشور در شهرهاي شمالي و نزديك كاراكاس پايتخت ونزوئلا زندگي مي‌كنند. از شهرهاي عمده اين كشور مي‌توان كاراكاس،والنسيا و ماراكاي را نام برد.  زبان رسمي و ملي ونزوئلا اسپانيايي است، اما در كنار آن ۳۱ زبان بومي ديگر مورد استفاده مردم قرار مي‌گيرد، (واي يو، پمون، واراو، كارينا، يانومامي، گوآجيبو و غيره)، كه البته بايد زبانهايي را كه توسط مهاجران به اين كشور آورده مي‌شود را نيز به فهرست زبان هاي مورد استفاده در ونزوئلا افزود.

شرايط تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا

درست است كه كشور ونزوئلا جزء كشورهاي پربازديد كننده آمريكاي جنوبي شناخته نميشود اما در طي ساليان گذشته در بين ايرانيان طرفداران زيادي پيدا كرده است و همچنين افراد زيادي متقاضي تحصيل دندانپزشكي در اين كشور هستند. . اگر شما قصد تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا را در سر داريد شما ملزم به اخذ ويزاي دانشجويي خواهيد بود. جهت اخذ اين ويزا شما ملزم به مراجعه كردن به سفارت و يا كنسولگري كشور مادري خود پس از دريافت پذيرش از دانشگاه مورد نظر مي باشيد.

تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا

تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا  ۵ سال به طول خواهد انجاميد و متقاضيان براي تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا بايد مدارك ديپلم و پيش دانشگاهي ، مدرك آيتلس يا تافل با نمره حداقل ۵ و مدارك شناسايي خود را به همراه داشته باشند. زبان تحصيل در اين كشور انگليسي مي باشد از همين رو تسلط به اين زبان لازمه پذيرش در دانشگاه مي باشد اما نگران نباشيد اگر به اين زبان تسلط نداريد دانشگاه هاي مربوطه دوره هاي آموزش زبان انگليسي برگزار خواهند كرد كه ميتوانيد در آن شركت كنيد.

كشور ونزوئلا جزء كشورهايي است كه مردمان آن خوش رو ترين و خوشحال ترين ملت در كل آمريكاي جنوبي و آمريكاي لاتين شناخته شده است. و از نظر سطح شادي در رتبه ۲۰ام قرار گرفته اند. از همين رو ميتوان گفت علاوه بر تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا مي توانيد زندگي خوبي نيز در اين كشور داشته باشيد. تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا هم در دانشگاه هاي دولتي و هم در دانشگاه هاي خصوصي اين كشور امكان پذير است. البته پذيرش در دانشگاه دولتي مقداري سخت است اما غيرممكن نيست، اكثر دانشگاه هاي اين كشور در پايتخت آن شهر كاراكاس قرار دارد كه شناخته شده ترين دانشگاه هاي دنيا مي باشد.

هزينه تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا

تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا تقريبا رايگان است همانطور كه ميدانيد اين كشور از سطح كيفي و تدريس متوسطي برخوردار است و ميتوان آن را جزء كشورهاي متوسط عنوان كرد. اما اگر بخواهيد به طور دقيق از هزينه تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا مطلع شويد بايد بدانيد كه هزينه تحصيل دندانپزشكي در ونزوئلا به طور ساليانه چيزي در حدود ۲۰۰۰ دلار براي دانشجويان به همراه خواهد داشت. همچنين دانشجويان مي توانند براي تحصيل دندانپزشكي در دانشگاه هاي ونزوئلا از خوابگاه هاي موجود در دانشگاه ها استفاده كنند تا مقداري از هزينه هاي زندگي در اين كشور را كاهش دهند.

:
برچسب‌ها:

[ ]